Om oss

Aktørene bak Fredrikshald Brygge er Norske Helsehus. Vår arkitekt er Ola Roald.

Kontaktinformasjon for Fredrikshald Brygge:

Tore Borthen, Daglig leder
E-post: tore@norskehelsehus.no
Tlf: +47 917 13 950

Postadresse: Fredrikshald Brygge AS , Fjordveien 1, 1363 Høvik

Norske Helsehus

Vi bygger og driver helsehus for å sikre bedre helse og trivsel for både brukere og helsearbeidere og har tre områder vi leverer på:

• Utvikling, utbygging og finansiering av bedre boliger tilpasset brukere med omsorgsbehov eller tilrettelagt for et aktivt liv i eget hjem.  Boligene vil ha tilrettelagte løsninger for beboerne som innebygd velferdsteknologi, felles arealer og bærekraftige løsninger på energi og inneklima.

• Langsiktig finansiering, eiendomsdrift og vedlikehold av bedre helse- og omsorgsbygg som gjennom utleie og aktiv samhandling bistår offentlige instanser, stiftelser og andre helseaktører i å levere effektive og gode helsetjenester.

• Samhandling med kommuner og lokalmiljøet for å sikre innbyggerne de best egnede eiendommer for forebyggende helse, rehabilitering og aktiv utvikling av lokalmedisinske helsehus for et friskere liv.

http://www.norskehelsehus.no/

Referanser

Arkitekten

Arkitekten Ola Roald er et innovativt og faglig engasjert arkitektkontor med 16 ansatte. Ved siden av den kompetansen vi har på vårt eget kontor, har vi bevisst knyttet til oss et nettverk av samarbeidspartnere. På denne måten oppnår vi en fleksibel kapasitet, og vi får ivaretatt et levende og inspirerende fagmiljø.

Kontoret har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3, som ansvarlig søker og ansvarlig prosjekterende i relevante fagområder.

Daglig leder Ola Roald, siv. ark. MNAL
tlf: 91 86 79 62
e-post: or@olaroald.no

http://www.olaroald.no/

 

 

 

Interessert i å vite mer?

Fredrikshald Brygge er interessert i å holde deg oppdatert i utviklingen. Vi ønsker tilbakemeldinger og dialog med deg.

* obligatoriskFredrikshald Brygge bruker din tillatelse til å sende deg nyheter og informasjon. Vennligst kryss av for e-post.


Du kan melde deg av når som helst ved å trykke på linken i bunnen av e-postene du får fra oss, eller ved å kontakte oss direkte på post@gpmedia. For å vite mer om personvern i Fredrikshald Brygge besøk våre nettsider. Ved å trykke på knappen nedenfor gir du samtykke til at vi får bruke din personlige informasjon til å sende e-post.


Legg igjen en kommentar