Meld interesse

FREDRIKSHALD BRYGGE SKAL VÆRE EN ÅPEN OG LEVENDE BYDEL MED GODE BYROM OG SOSIALT MANGFOLD MED BLANDING AV LEIE OG SELVEIE, STORE OG SMÅ LEILIGHETER.

Vi skal skape en bydel der folk i Halden har råd til å bo, og som kan være et nasjonalt forbilde på innovasjon på miljøløsninger. Har du lyst til å bo på Fredrikshald Brygge eller bare er nysgjerrig på prosjektet. Fyll gjerne inn navn og e-post under så kommer du med i vår epostliste som får mer informasjon om prosjektet.

Tore Borthen, Daglig leder
E-post: tore@norskehelsehus.no
Tlf: +47 917 13 950

Fredrikshald Brygge er interessert i å holde deg oppdatert i utviklingen. Vi ønsker tilbakemeldinger og dialog med deg.

* obligatoriskFredrikshald Brygge bruker din tillatelse til å sende deg nyheter og informasjon. Vennligst kryss av for e-post.


Du kan melde deg av når som helst ved å trykke på linken i bunnen av e-postene du får fra oss, eller ved å kontakte oss direkte på post@gpmedia. For å vite mer om personvern i Fredrikshald Brygge besøk våre nettsider. Ved å trykke på knappen nedenfor gir du samtykke til at vi får bruke din personlige informasjon til å sende e-post.


Legg igjen en kommentar

Å leve et aktivt liv

Fritidstilbudene finnes i umiddelbar nærhet til Fredrikshald Brygge. Enten du vil padle, fiske, bruke naturen til fots eller på sykkel, eller ta del i treningsmulighetene i nærheten. Området vil legges godt til rette for å utnytte sjøens muligheter til utfoldelse.

Kulturtilbudene er rikelig både i byens storstue Fredriksten Festning og Brygga kultursal eller i umiddelbar nærhet med Rød Herregårds cafe, museum og aktive kulturliv.

For barna finner vi både stadion, fotballplasser, skating og fritidsklubber. Et allsidig tilbud i nærområdet for alle aldersgrupper. Vi finner flere av byens barnehager i 10 minutters gange fra boområdet.

Alt dette vil bidra til et aktivt liv for de som ønsker å bosette seg i den nye bydelen i Halden.

 

Legg igjen en kommentar

Sentrums­utviklingen i Halden

Med sin unike beliggenhet midt i byen, ved sjøen og naturen ligger alt til rette for at byens befolkning kan ta del i bomiljøet og opplevelsene på Fredrikshald Brygge.

Fredrikshald Brygge blir et bilfritt i boområdene med garasjeanlegg under bakken og gåavstand til det meste. Her vil barn kunne leke trygt, gående nyte sjøsiden og syklister ferdes fritt.  Området blir et naturlig utgangspunkt for dem som vil bruke sykkel i stedet for bil; både hverdagssyklisten, jobbsyklisten og fritidssyklisten.

Bryggen vil være naturlig møtested både for fiskere, padlere, turgåere og barn i naturlig lek. Her vil hele byens befolkning kunne ta del i den planlagte parken og bystranden. Flere andre byer har lykkes godt med å legge til rette for dette som en viktig del av sentrumsutviklingen. Fredrikshald Brygge er en viktig del av sentrumsplanen i Halden.

kart-markert-omradeFredrikshald Brygge vil bidra til å skape en sammenhengende bystruktur i Halden, med byens dimensjonering og urbanitet.

kart-omrEn intim bydel med variasjon av fellesrom, halvprivate rom og private rom.

3dmapByggetrinn A + B (Tyska) Alle boligene

 

Våre visjoner om en bærekraftig bydel:

  • Skape en åpen og levende bydel med gode byrom og sosialt mangfold med blanding av leie og selveie, store og små leiligheter.
  • Skape en bydel der folk i Halden har råd til å bo.
  • Skape en bydel som kan være nasjonalt forbilde på innovasjon på miljøløsninger.

 

Legg igjen en kommentar